El passat diumenge 22 d’abril, més de 300 xiquets i xiquetes acompanyats per uns 200 pares van participar de la Trobada Infantil Diocesana, una trobada que poc a poc es va convertint en familiar, IMG_1979ja que són els pares els qui acompanyen els seus fills en aquesta jornada plena d’activitats per tal de descobrir i treballar el lema de cada any.

En el cas d’aquest any, el lema ha estat “I tu, vols ser el meu amic?” un lema que prèviament s’havia treballat a les parròquies en la catequesi i que convidava als xiquets a descobrir quines havien de ser les qualitats que ha de tenir qualsevol amic. Després es treballava l’amistat que Jesús té envers nosaltres.

El dia de Trobada, per mitjà d’activitats, tallers, i una catequesi que va posava el punt i final a aquest treball iniciat en les parròquies.

El Sr. Bisbe hi va ser present al llarg de tota la jornada on molts xiquets van poder xerrar amb ell, saludar-lo i de les seves mans van rebre el fular blanc que indicava que prompte rebrien la Primera Comunió.

Per la tarda vàrem contar en la presència de Pau Tarruell, un pedagog i músic que a través del cant i la dansa va recordar a tots els assistents l’amistat que Jesús no deixar de donar-nos.

Amb un bon sabor de boca, monitors, catequistes, famílies i xiquets tornàvem a les nostres parròquies per continuar vivint la nostra amistat amb Jesús.

Mn. Tomàs Mor