04-30 Visita Pastoral Santa Barbara SB Missa Estacional (30-04-17) 002L’última setmana del mes d’abril la parròquia de Santa Bàrbara ha tingut la Visita Pastoral del nostre bisbe D. Enrique. Començà el dilluns 24 trobant-se amb els joves que es preparen per la confirmació, continuant amb el infants de comunió. Fent un parèntesi amb els grups, es traslladà a l’ajuntament del poble on fou rebut per l’Alcalde Sr. Alfred Blanch. Acabada l’audiència, que durà uns 30 minuts, continuà la Visita Pastoral en el centre parroquial amb els Agents de Pastoral formats pel Consell de Pastoral Parroquial, Catequistes, Caritas, Mans Unides, Cor parroquial. Cada grup exposà la seva tasca que realitza al llarg de l’any.

El divendres 28, després d’una entrevista en directe per la ràdio del poble, La Plana-Ràdio, visità als malalts als quals animà i oferí la Sagrada Comunió. El recorregut domiciliari va concloure en la visita al Centre de Dia del poble on hi havia en aquell moment una 04-30 Visita Pastoral Santa Barbara Agents Pastoral (24-04-17) (Mª Luisa)dotzena d’avis i àvies.

La Visita Pastoral ha conclogut amb la Missa Estacional el diumenge 30 de d’abril, al final de la qual tots els feligresos passaren a saludar al Sr. Bisbe.

Mn. Ferran Aspa.