El temps passa volant, hem acabat l’octubre Missioner i ja estem endinsats en el novembre i en l’arribada del Servei Conjunt d’Animació Missionera.

Com ja sabeu, aquest servei el tenim cada quatre anys a una zona diferent del nostre Bisbat. L’objectiu és animar i divulgar el missatge de la fe en el nostre propi ambient fent arribar el testimoni dels Missioners.

Van iniciar la seva activitat, el passat dissabte dia 3 de novembre a l’arxiprestat de Montsià La Tinença i este cap de setmana començaran a l’arxiprestat del Delta-Litoral.

Aquesta setmana ens acompanya el Missioner Combonià Antoni Calvera, que actualment és el coordinador de l’SCAM a Catalunya, Aragó, Llevant i Balears i a més a més fa les gestions i coordinar el museu africà de Valencia.

El P. Antoni és nascut a Barcelona fa 72 anys. Ha viscut cinc anys de la seva vida a Etiòpia i uns altres dotze a Sud Àfrica.

Ahir va venir a visita la seu de la Delegació de Missions i vam poder compartir amb  ell i en tota la gent que estàvem per allí una agradable i profitosa estona.

Delegació de Missions