06-17 Trobada final de cursEl passat cap de setmana, dies 16 i 17 de juny, vam celebrar la trobada que tanca la catequesi a la comarca dels Ports del curs 2017-2018. Enguany ha quedat emmarcat per dues celebracions extraordinàries que tindrem el proper estiu: el 150 aniversari de l’ermita de la Mare de Déu de gràcia de Cinctorres i el Sexenni de Morella.

Per això vam voler començar a Cinctorres el mes d’octubre i hem volgut acabar a Vallivana. El dissabte vam recórrer 15,5 dels quilòmetres que separen Morella del seu santuari, on arribàvem a les 8 de la tarda. Després d’instal·lar-nos i sopar vam poder compartir l’espectacle “La Muntanya dels Silencis” amb Pau Tarruel (Bufanúvols), molt adient pel lloc on ens trobàvem i que, com sempre, ens va arribar al cor.

El diumenge, després de la pregària del matí, el vam començar amb una gimcana que girava al voltant dels misteris del rosari. Després de prendre forces vam pujar a l’ermita de l’Aparició, lloc emblemàtic per tot el que es relaciona amb el Santuari de Vallivana, porta d’entrada a la comarca dels Ports des de la costa. En baixar, en el moment més important de la trobada, vam compartir una Eucaristia molt participativa amb els xiquets i els familiars que els acompanyaven. Posteriorment un dinar de germanor va tancar les activitats del cap de setmana.

Moltes gràcies a totes les famílies per la participació i l’esforç que feu per aconseguir que els vostres fills també es formen en la vida de la fe. El curs vinent continuarem trobant-nos totes les setmanes a la catequesi, a les trobades i a les colònies. Esperem poder comptar amb el vostre suport.

 Eduard Blasco