Sota el lema “Pare nostre. La vida consagrada presència de l’amor de Déu” es va celebrar  la Jornada Mundial de la Vida Consagrada el dia  2 de febrer, festa de la Presentació del Senyor .

A la Casa Mare de la Consolació, a Jesús, ens varem trobar religioses de la Consolació, Teresianes, Filles de la Caritat i Carmelites Missioneres Teresianes , acompanyades per Mn. Ramon Labernié, Delegat episcopal per a la Vida religiosa.

La trobada va començar llegint unes paraules del nostre Bisbe que no va poder assistir-hi per haver de donar resposta a un altre compromís. A continuació Mn. Ramon ens va  comentar uns pensaments del Papa Francesc recollits, en forma d’entrevista, per Fernando Prado, claretià, en el llibre La fuerza de la vocación. La vida consagrada hoy.

I va arribar el moment de compartir experiències. Una germana de cada una de les congregacions presents va fer una presentació del que vivien, del moment en el que es trobaven com a congregació… Molt  interessant. I per acabar aquest moments d’experiències ens van parlar algunes germanes que havien estat molts anys en terra de missions .

La pregària de Vespres i un berenar van posar punt final a una trobada realment fraterna, a un espai de comunió que volem repetir més vegades.

Gna. Cristina Martínez Piérola