11-08 trobada pastoral educativa1Un total de 180 mestres i professors es van aplegar el passat dissabte en el marc el Trobada de Pastoral Educativa que es va celebrar en el Seminari Diocesà.

L’objectiu de la Trobada no sols era compartir un dia de convivència, sinó rebre la formació dels diferents ponents i també una visió de diferents dinàmiques pastorals en el camp educatiu a càrrec dels diferents tallers que van omplir la tarda.

La jornada va començar amb dos ponències. La primera a càrrec del president d’ eCristians, el Sr. Josep Miró Ardèvol, qui ens va fer una fotografia real de l’educació en el nostre temps, així com també les dificultats que ens trobem en educar la societat d’avui en dia.

11-08 trobadda pastoral educativaL’altra ponència va anar a càrrec de Mn. Peio Sánchez, Director de la Setmana de Cinema Espiritual. Mn. Peio va fer una explicació de la dinàmica que segueix aquest Setmana de Cinema i que si Déu vol portarem a terme en la nostra Diòcesi. També ens va ensenyar a interioritzar un seguit de pel·lícules que poden ser un bon recurs pastoral.

La tarda va estar dedicada als tallers. Van ser un total de 9 tallers que van tocar molts de temes que després es poden traslladar a l’aula.

Amb la pregària de la tarda es posava el punt i final a una Trobada que va engrescar molts mestres i professors de la nostra diòcesi.

Mn. Tomás Mor