El passat dissabte 27 d’octubre, una cinquantena de mestres i professors de religió es van trobar a Tortosa per celebrar la Trobada d’inici de curs. La Jornada va començar amb unes paraules del Sr. Bisbe Enrique Benavent que van descriure la situació social que estem vivint, així com també els principals neguits que hi ha en el tema de la classe de religió en aquests moments.

Després de la pregària, la pedagoga Carmina Mas va impartir la formació, que en aquest cas anava sobre el silenci dintre de la pedagogia de la classe de religió. Per mitjà de vàries dinàmiques, la formadora va mostrar als mestres i professors com introduir el valor del silenci a l’aula; com relacionar el silenci en els moments més importants de la Bíblia, i com Déu va parlant enmig del silenci. Aquestes dinàmiques anaven acompanyades dels corresponents textos bíblics i d’activitats que es podien realitzar en futures classes de Religió.

Aquestes trobades també serveix per dialogar sobre els temes que més preocupen als docents, així com també poder resoldre dubtes. La darrera part de la jornada va estar dedicada a aquests temes.