IMG_4848El passat 22 de febrer, el Sr. Bisbe va convocar els arxiprests i els delegats de la diòcesis al Centre d’Espiritualitat S. Enric d’Ossó (Teresianes) de Jesús – Tortosa per tal de poder revisar les línies pastorals dels últims tres anys i concretar les prioritats i els objectius concrets del nou pla de pastoral.

Després de la salutació inicial, el Sr. Bisbe, i havent explicat el motiu de la reunió, ens va fer un anunci: que possiblement la Pentecosta del 2018 la diòcesis de Tortosa acolliria la celebració del proper Aplec de l’Esperit.

IMG_4850Una vegada fet aquest anunci, es va fer una doble ronda, primer per revisar les línies pastorals dels últims tres anys, i després, per anar proposant algunes prioritats i objectius concrets del nou pla pastoral.

En acabar aquesta doble ronda, es va obrir un diàleg, on bàsicament es va afirmar que hem de continuar la feina de les parròquies millor, si podem. També es va insistir en el tema de la formació i el testimoni dels catequistes. I que els reptes es vegin entre tots, apuntant al més bàsic.

Al final es va acordar que es concretin algunes línies i algunes preguntes, i que es tornessin a trobar el proper 5 d’abril al mateix lloc.

Mn. Jordi Salvadó