Com tots els anys, el matí del dia 23 de desembre, el Capítol Catedral, la Cúria, els preveres de la ciutat, l’Ajuntament, les religioses i els laics representants de les diferents delegacions, Recepció Nadal 5moviments, associacions i institucions de la diòcesi, van felicitar  en moments diferents, el Nadal al Sr. Bisbe. Acompanyat del Sr. Vicari General, ens va rebre a la sala gòtica del Palau Episcopal.

L’acte de presentació fou a càrrec de Mn. Arín i tot seguit el Sr. Bisbe agraí la presència  d’un bon número de laics que treballen per les seues parròquies i per les diferents institucions de la diòcesi. Ens digué que acabàvem de celebrar el Jubileu de l’Any de la Misericòrdia a nivell de tota l’Església, però que en la nostra diòcesi, al mes de gener, iniciaria la celebració de l’Any Jubilar de la Mare de Déu de la Cinta, amb motiu del 4art. Centenari de l’Arxiconfraria,  amb molts actes programats.

Recepció Nadal 23Aquest any que acabem, ha estat molt convuls  a causa de tanta violència, atemptats i guerres, però Jesús ve com a missatger d’amor i de pau. Mai és pot imposar una religió a partir de la violència. L’Evangeli de sant Lluc ens diu sobre els pastors quan van anar a veure el xiquet: “Se’n tornaren glorificant Déu i  lloant-lo pel que havien vist i sentit” (Lc 2, 20 i “van contar el que els havien dit d’aquell Infant” (Lc 2, 17). Ells  van transmetre a tothom l’ alegria que sentien d’haver vist el Xiquet.

També nosaltres hem d’evangelitzar transmeten la nostra alegria. De vegades ens queixem que som pocs, que sempre som els 20161223_121223mateixos… però menys eren considerats en aquell temps els pastors i també més desconeguts que nosaltres.

El nostre bisbe Enrique acabà amb una cordial felicitació i que la féssim extensiva a les nostres famílies. Abans d’acomiadar-nos, els representants de les diferents delegacions, moviments  i associacions, vam expressar-li al Sr. Bisbe els nostres desitjos de joia i pau en aquests dies que celebrem les festes tan entranyables de Nadal.

                                                                    Maria Joana Querol Beltrán

Àlbum de fotos