Pregària ecumènica a l’Ampolla

Dins del marc de la setmana de pregària per la Unitat dels Cristians, el dia 24 de gener ens reunírem al Saló Parroquial de l’Ampolla un bon grup de cristians de diferents confessions. El motiu era pregar per la unitat dels cristians i a més fer-ho junts.

Aquesta pregària ecumènica, ja la preparem conjuntament membres de les diferents confessions cristianes, seguint l’esquema que ofereixen l’Esglésies i Comunitats Cristianes a les que se’ls encomana per oferir uns textos comuns de pregària a nivell mundial. Enguany ens ho oferiren des de Malta. I, precisament, com a text base proposaren el relat dels Fets dels Apòstols on es narra com la nau on viatjava Pau camí de Roma va naufragar a causa del temporal i feren cap a Malta, ressaltant que “ens tractaren amb una humanitat poc corrent” (Ac 28,2). Aquest naufragi va possibilitar l’evangelització de Malta.

Continuem pregant per aquesta unitat dels cristians, que malgrat les tempestes seguim avançant cap a la unitat, demanant que l’Esperit Sant ens reuneixi un dia en una única Església sota l’únic pastor Jesucrist.

 

Delegació d’Ecumenisme