Com cada any, els últims dies d’agost 27, 28 i 29 s’han reunit els delegats, treballadors i voluntaris de les Delegacions de Missions i OMP amb seu a Catalunya, presidides pel bisbe de Tortosa Mons. Enrique Benavent. També vam contar amb la presencia i acompanyament del Director Nacional de OMP, don José Maria Calderón.

En aquesta ocasió ens va acollir la delegació de Girona a la casa d’Espiritualitat de Santa Elena de Solius.

Les jornades han comptat amb testimonis missioners, reunions d’avaluacions i de treball, sobretot de cara a la celebració del Mes Missioner Extraordinari que se celebrarà aquest proper mes d’octubre convocat pel Sant Pare Francesc amb motiu del centenari de la Carta Apostòlica Maximun Illud del Papa Benet XV. Publicada al 1919, amb el subtítol “sobre la propagació de de la fe catòlica al mon sencer”, la qual va donar inici al que pot ser conegut com el “segle de Missions”.

Entre els actes organitzats per aquest mes a nivell de Catalunya hi haurà “El Tren Missioner”, una trobada oberta a tothom que tindrà lloc el dia 19 d’octubre, vigília de la Jornada del DOMUND, a Montserrat.

Delegació Diocesana de Missions