El dissabte dia 3 de febrer va tenir lloc al Seminari Diocesà la trobada de formació dels matrimonis i agents de pastoral que preparen els nuvis per celebrar el seu matrimoni.
Després de l’acollida i la salutació del nostre Bisbe don Enrique vam escoltar la xerrada que va impartir don Francisco Javier Aznar, professor de la Universitat Catòlica de València sobre la situació i el context actual en referència al matrimoni i la família. En acabar vam treballar en grups per acabar en la posta en comú i compartint el dinar.
A la tarda els diferents matrimonis van explicar la manera com imparteixen els cursos de preparació al matrimoni en els diferents llocs de la Diòcesis per acabar amb una pregària a Maria, Reina de les Famílies.
Important són aquestes trobades de formació que també ens ajuden a créixer en la comunió. Ara la Delegació, seguint les recomanaciona de les Orientacions Pastorals del nostre Bisbe, treballarem amb l’objectiu de crear una carpeta de treball comuna per impartir els cursos de preparació al matrimoni.

Mn Joan Guerola, Delegat