10-26 equips de la mare de du

El passat diumenge, dia 26 d’octubre, el Moviment dels Equips de la Mare de Déu va celebrar el seu inici de curs al Col·legi del Sagrat Cor d’Amposta.

Després de l’acollida inicial i de la pregària, es va fer una primera intervenció per part dels responsables de Tortosa A sobre la jornada i les activitats del curs.

Tot seguites va fer una xerrada sobre “Els equips de la Mare de Déu al món”. En acabar, van anar a la celebració de l’Eucaristia a l’església del col·legi, presidida pel Vicari General de la Diòcesi, Mn. José Luís Arín. Durant l’Eucaristia, es va presentar un nou equip, el Tortosa 9, format per quatre parelles joves que resideixen a Tortosa.

Després de l’Eucaristia, es va fer una trobada per sectors, on el sector de Tortosa B va escollir els seus nous responsables, Toni i Susy, d’Amposta 11 (vegeu foto) que continuaran la tasca dels anteriors responsables, Eli i Carlos, que també eren del Amposta 11. Això vol dir que Mn. Jordi Salvadó continuarà sent el consiliari diocesà, juntament amb Mn. Jordi Bertomeu, que és el capellà de l’altre matrimoni responsable, Santi i Maria José, de Tortosa.

La trobada, com no podia ser d’altra manera, va acabar amb el dinar de germanor al

menjador del col·legi. Mn. Jordi Salvadó