El Secretariat Interdiocesà de Catequesi va felicitar al Bisbat de Tortosa perquè els dies 5 i 6 de juliol van participar a les XVIII Jornades de responsables un bon grup d’agents de pastoral de la nostra Diòcesi. Vinguts de Gandesa, Vinaròs, Camarles i Vandellòs van trobar-se al Seminari Conciliar de Barcelona amb més d’un centenar de catequistes d’altres bisbats. El lema d’enguany era: “La catequesi, al cor de la comunitat”.

La ponència al matí de Mn. Emili Marlés i les experiències de parròquies com Montblanc, Getafe i Barcelona per la tarda van ser enriquidores, tant que van gravar-les per penjar-les a la web del SIC (www.sic-catequesi.cat).

No vivim una època de canvis, sinó un canvi d’època. Amb aquesta idea el dissabte al matí vam tenir el testimoni catequètic d’una parròquia italiana de Cremona per donar llum als nous reptes pastorals.

Aquestes jornades van ajudar a preparar-nos per al nou curs i van animar als assistents a les jornades de formació de catequistes que enguany tindran lloc a Vic els dies els dies 15, 16 i 17 novembre.

Delegació de Catequesi