El dilluns 6 de novembre els capellans de la diòcesi de Tortosa es van reunir al Seminari per celebrar la festa del Reservat. Una festa anual que commemora la primera reserva del Santíssim a la casa i que cada any es converteix en un moment de convivència i de pregària per a demanar al Senyor “que enviï. més segadors als seus sembrats”

Després de la salutació inicial del Sr. Bisbe i del rector del Seminari, els assistents van escoltar amb atenció la xerrada de Mn. Jordi Salvadó, rector d’Hospitalet de l’Infant, Pratdip i Vandellòs, i director de l’Institut de Teologia, sobre l’Evangeli de S. Marc, en concret sobre les claus de lectura per al seu ús pastoral, ja que estem a punt de començar el cicle B, que té com a protagonista bíblic precisament aquest evangelista.

Després de la xerrada i algunes comunicacions per part d’algunes delegacions, els sacerdots es varen revestir per poder concelebrar l’Eucaristia del Reservat, presidida pel Sr. Bisbe. Tot seguit, la processó eucarística, la consagració del Seminari a Crist Eucaristia al pati del Seminari i la Reserva. La jornada va concloure amb el dinar de germanor al menjador del Seminari.

Mn. Jordi Salvadó