Mans Unides llança la seva nova campanya anuIMG_0081al amb el lema “EL MÓN NO NECESSITA MÉS MENJAR. NECESSITA MÉS GENT COMPROMESA”.

José Luis Roman , missioner combonià amb 18 d’experiència a Sudàfrica, ha estat el convidat especial per al llançament de la Campanya a la nostra diòcesi i va acompanyar a la Delegada Diocesana, Elena Tortajada, en la presentació als mitjans de comunicació el passat 3 de febrer. A més, va donar el seu testimoni a diversos col·legis de Tortosa i xerrades a Amposta i Benicarló.

Durant tot l’any 2017, Mans Unides posarà èmfasi en tres qüestions essencials i urgents per acabar amb la pobresa i la fam al món com són el malbaratament d’aliments, la lluita contra l’especulació alimentària i el compromís amb una agricultura respectuosa amb el medi ambient que asseguri el consum local.

IMG_0154Es van presentar també, els projectes als quals donarà suport la nostra diòcesi a Cochabamba, Bolívia, per a millorar la qualitat de vida dels indígenes del municipi de Pojo; India, per a reconstruir l’escola St. Xavier i Uganda, per a generar aliments i ingressos a les comunitats rurals de Gombe, Katanyi i Muyomba. Aquest últim recolzat per la ciutat de Benicarló.

En total seran 868 els beneficiaris directes i un import total de 175.000 € que es recolliran gràcies a la col·lecta del dia 12 de febrer, dels socis, donatius i de les nombroses activitats que per recaptar fons s’organitzen a tota la diòcesi.

Delegació de Tortosa