La diòcesi de Tortosa, amb motiu del greu accident de trànsit ocorregut a l’altura de Freginals, vol expressar el seu condol i proximitat amb tots els afectats per aquest sinistre, especialment amb les famílies de les joves que han perdut la vida. Del nostre cor neix una pregària al Pare de la misericòrdia per elles, els seus familiars i per l’òptima recuperació dels qui ha resultat ferits.

El Bisbe de Tortosa, Mons. Enrique Benavent, ha elevat una pregària amb tot el poble cristià reunit a la Catedral aquest matí per celebrar la Missa del Diumenge de Rams. En acabar la celebració el mateix Sr. Bisbe s’ha desplaçat a l’hotel Corona de Tortosa, on està reunit el gabinet que està gestionant tot aquest succés, per interessar-se per la qüestió, per mostrar la seva proximitat amb tots els qui estan passant aquesta greu dificultat i per oferir tot el suport i ajuda que l’església de Tortosa pugui donar.

Aquesta mateixa tarda, a la Catedral, abans d’iniciar-se la processó de la Passió, es farà una pregària per les víctimes que han perdut la vida, pels seus familiars i per tots els afectats.

Que el Crist mort i ressuscitat, que especialment celebrem aquests dies, doni la força i el coratge que naixen de la seva passió i resurrecció als accidentats i als familiars. I a les difuntes, la Vida Eterna.

20-03-2016

nota de premsa març 2016