07-01 Darrera reunió de cursEl dia 1 de juliol, diumenge, els membres de la Delegació de Missions de la diòcesi de Tortosa, acompanyats pel seu delegat, Mn. Antoni Borràs Giner, vam celebrar la darrera reunió del curs. Igual que altres anys la reunió va ser itinerant. Aquesta vegada el lloc escollit fou Traiguera de l’arxiprestat “Els Ports-Maestrat”

 Acollits per la comunitat parroquial de l’Assumpció de Maria de Traiguera, els membres de la Delegació de Missions vam participar de la celebració de l’Eucaristia dominical.

Tot seguit ens vam reunir per celebrar la darrera reunió de curs en la qual vam tractar els diferents temes previstos a l’Ordre del Dia, a més a més de fer la revisió i valoració del curs passat i programar el proper.

Acompanyats també pel rector de la parròquia, Mn. José Maria Valle Martí, vam gaudir d’un dinar al Santuari de la Font de la Salut.

Després, conduïts per un guia excel·lent, vam participar de tota la història que s’amaga darrera d’aquelles pedres, així com dels costums i tradicions d’aquella època. Va resultar una jornada de treball i de germanor molt interessant.

Delegació de Missions