El passat dissabte, dia 7 d’abril, els membres de l’equip de lideratge de la parròquia de Sant Pere d’Hospitalet, acompanyats del seu rector, van participar en un mòdul dedicat al lideratge de pastors per a la Nova Evangelització, a les dependències de la parròquia de Santa Agnès de Barcelona.

Aquest mòdul forma part del curs de lideratge que, des del mes d’octubre de 2017, s’està impartint a una vintena de sacerdots de diferents diòcesis (majoritàriament amb seu a Catalunya), on s’hi troba també el Bisbe de Solsona, Mns. Xavier Novell. El curs està preparat i dut a terme per la Fundación para la Evangelización y el Discipulado, dirigits principalment pel representant de Alpha a Espanya, Tote Barrera, i la delegada de Nova Evangelització a la Diòcesi de Solsona, Teresa Valero. Per a dur-ho a terme, compten amb l’ajuda de coachers professionals i creients, que apliquen els seus coneixements i la seva experiència de fe a les diferents sessions. Aquesta iniciativa vol ser una cosa semblant a allò que la Diòcesi de Toulon (França) està fent  amb els seus sacerdots, anomenada “Pasteurs selon mon coeur” (http://dpsmc.verenate.org/), i que es va estenent per tot el país.

La trobada del dissabte s’emmarcava en el recorregut del curs, amb la intenció que tots els equips de lideratge de les parròquies on estan servint els sacerdots implicats participessin d’una dia de treball i convivència. La Jornada va ser intensa i molt productiva, i la impressió general va ser molt bona.

Mn. Jordi Salvadó