L’últim cap de setmana de l’any passat un grupet de joves hem estat en una convivència a Cantàbria, entre Soto i Lièbana, seguint un curs dedicat a «Amor i responsabilitat» de Sant Joan Pau II, convidats per Moviment Cultural Cristià i amb la invitació a aprofundir en la vocació humana a l’amor. 

En un entorn de pel·lícula, que ha facilitat tant a fer un recés enmig d’aquestes dates, amb temps per al senderisme, la cultura, uns quants tallers i testimonis. Del que queda al més profund del nostre cor, ara encara més esperançat, són les paraules de P. Santiago Olmeda, iniciant-nos al què signifiquen ”la veritat, la bondat i la bellesa” del cor de l’home. Prenent consciència de que som un do i de ser capaços d’estimar d’una millor manera al Senyor i als altres, enfortint els 4 punts cardinals bàsics: l’espiritualitat, la comunió, la solidaritat i la interioritat.

Tornem carregats d’entusiasme i encoratjats a treballar i fer realitat tot allò en el que per aquelles altituds començàvem a somniar.  

Maria Y