El dia 12 d’octubre, el Sr. Bisbe, Mons. Enrique Benavent Vidal, va confirmar quaranta-un nois i noies de la parròquia “Sant Miquel” de La Cava-Deltebre i a dos adults de Tortosa. S’inicià la celebració amb el cant d’entrada: ”L’Esperit del Senyor”. Les lectures, pregàries i ofrenes van ser a càrrec dels confirmands. Després de l’Evangeli, una catequista presentà els qui havien de ser confirmats.

Tot seguit, el Sr. Bisbe en l’homilia, a més a més de comentar les lectures, entre altres coses digué als quaranta-tres nois i noies aquestes paraules: Pel baptisme es sembrà la fe en vosaltres i amb l’ajuda dels vostres pares i altres persones que us han animat a ser millors, aquesta fe ha anat creixent. Avui rebreu el do de l’Esperit, com els apòstols el van rebre el dia de la Pentecosta. Heu de desitjar ser amics de Jesucrist i com a bons cristians heu d’allunyar-vos de allò que trenca l’amistat amb el Senyor.

Després de l’homilia van fer la renovació de les Promeses del Baptisme i van ser confirmats. Amb el cant: “Maria, ave Maria, Maria Mare de Déu”, acabà la celebració. Els cants van ser a càrrec del cor parroquial i amb la participació de tota l’assemblea.

Els catequistes van invitar els qui havien estat confirmats, a continuar en la catequesi de post-confirmació.

Com a record una fotografia de tots amb el Sr. Bisbe i amb Mn. Ricard, rector de la parròquia. Foren obsequiats els que havien rebut el sagrament de la confirmació amb el llibre: “Amb tot el cor”, que és un llibre de pregàries editat pel Seminari.

Donem gràcies a Déu per la celebració tan reeixida i, fins al proper any que es confirmaran els que ja han començat el segon curs de preparació.

                                                                                           Parròquia Sant Miquel

10-12 confirmacions a la cava