Un any més, i ja en van uns quants, hem portat a terme les colònies d’estiu de la Fraternitat Cristiana de Persones amb Discapacitat (Frater) del nostre Bisbat.

Enguany la línia argumental ha estat: Lo meu poble, de manera que hem fet un recorregut per les festes dels pobles dels que procedim, per exemple, el ball de mantons de Sant Antoni a Alcanar i de Xim-xim a Ulldecona, els bous a Amposta, les penyes a Tortosa o la proclamació de les pubilles amb els acompanyants a Roquetes i a Jesús. A més a més, com que ens allotjàvem a la casa de colònies “Artur Martorell” de Calafell, vam presenciar un concert d’Havaneres al Passeig Marítim.

Volem destacar una activitat conjunta amb un altre grup de persones amb discapacitat que compartia la casa amb nosaltres. Es tractava  de la Fundació Catalana per la Paràlisi Cerebral, amb ells vam disputar, en el bon sentit de la paraula, un gran torneig d’un joc paregut a la petanca que s’anomena bochia.

Què més us podem explicar… la convivència entre fraterns ha estat magnífica, hem passat una setmana de vacances completa amb els laudes, el bany a la piscina, els tallers i l’eucaristia de la tarda i les festes amb l’orxata i el ball per la nit. Un any més agraïm la visita i els ànims del nostre bisbe.

L’equip de colònies.