PHOTO-2018-06-12-16-29-58El dia 12 de juny s’ha celebrat a la Casa Mare de les Germanes de la Consolació, la festa litúrgica de santa Mª Rosa Molas, amb una eucaristia presidida pel Sr. Bisbe Enrique Benavent, i concelebrada per un grup nombrós de sacerdots que van voler acompanyar en aquest dia a les comunitats de Tortosa i Jesús.

Hi han participat els alumnes del col·legi de Tortosa, un grup de residents de la Residència d’ancians “Sant Miquel Arcàngel”, malalts i ancians de l’hospital de la Santa Creu, i el grup de voluntaris de “Compartim”. A més de nombrosos devots i amics de la Consolació de Jesús i Tortosa, que tenen el goig de participar i donar gràcies per la vida de la Mare.

PHOTO-2018-06-12-16-31-23En aquesta ocasió també han volgut estar presents, l’alcaldessa de Tortosa i l’alcalde de Jesús, acompanyats de diversos regidors, així com l’equip directiu de l’hospital.

Agraïm la col·laboració de tots els que han acompanyat als diferents grups per facilitar la seva participació, tècnics, treballadora  social, professors,….

Ha estat la festa de la Mare! A Jesús i Tortosa, on ella -com diu el cant- va arrelar. La Consolació que va germinar en aquestes terres tortosines està viva i la viu la Família Consolació que sent com a propi el carisma de Maria Rosa Molas.