Benvolguts diocesans,

Els vostres Bisbes -els Bisbes de les Diòcesis d’Oriola-Alacant, Sogorb-Castelló i Tortosa- ens unim i recolzem els actes de desagravi, als que ha convocat el Sr. Cardenal-Arquebisbe de València i el seu Bisbe Auxiliar, davant la greu profanació de les imatges de la Mare de Déu dels Desemparats i la Mare de Déu de Montserrat, en la propaganda per internet de l’associació Endavant.

Així mateix invitem a tots els fidels a participar en aquests actes en honor de la Mare de Déu, Mare de l’Església i Patrona del Regne de València, que tindran lloc el proper dijous dia 16 de Juny: a les 19.30h, rés del Sant Rosari en la Plaça de la Mare de Déu i, tot seguit, la celebració de la Santa Missa en honor de la Mare de Déu en la Santa Església Catedral de València.

Més a més, preguem a tots els sacerdots i fidels de les nostres diòcesis, que no puguin anar a València, vulguin unir-se espiritualment en les seves comunitats i parròquies, resant el Sant Rosari i celebrant la Missa Votiva de la Mare de Déu.

El respecte a les persones, de la seva dignitat i de les seves creences és un pilar fonamental de la veritable  democràcia i d’una convivència en Pau.

A 13 de Juny de 2016, Festa de Sant Antoni de Pàdua.

✠Jesús Murgui Soriano, Bisbe d’Oriola-Alacant
✠Casimiro López Llorente, Bisbe de Sogorb-Castelló
✠Enrique Benavent Vidal, Bisbe de Tortosa