El passat diumenge 7 d’abril, el Seminari Diocesà s’ompli de famílies que acompanyaven els xiquets i xiquetes de Catequesi de Comunió i Post-Comunió per tal de celebrar la Trobada Infantil Diocesana.

Va ser una festa familiar, on pares i xiquets no es van voler perdre aquesta oportunitat dintre del camí catequètic, on tots plegats, famílies i xiquets, caminen vers el creixement de la seva fe.

El lema d’aquest any “Lloat Sigueu!” ens convidava a donar gràcies al Senyor per totes aquelles meravelles que han sortit de les seves mans.

Setmanes abans, i des de l’organització, es van repartir unes catequesis per tal de poder preparar aquesta Jornada, i que la participació sigués el final del treball que abans s’havia de realitzar a la parròquia.

Per mitjà de diversos taller, els xiquets anaven descobrint totes les meravelles que Déu ens ha regalat, fruit del seu amor.

La catequesi va ser el moment previ a la celebració de l’Eucaristia. En la catequesi es va llegir el fragment del Gènesi que ens recorda el moment de la Creació.

Després, va ser el Sr. Bisbe qui va presidir l’Eucaristia, tot animant als xiquets i xiquetes a ser més amics de Jesús. Al final de l’Eucaristia, moment per repartir el fular blanc, símbol d’inici d’una nova etapa en la catequesi, la Post-Comunió.

La tarda va estar destinada a realitzar una gincana i el festival va posar el punt i final a una jornada viscuda amb molta alegria i convivència.

Mn. Tomàs Mor