Els ampostins dels barris de Valletes, Lligallo i Xiribecs estem de celebració ja que la nostra parròquia del Sagrat Cor celebra els 50 anys.

DSC_1022Sota el lema 50 anys i seguim fent camí, Mn Domingo Escuder va encetar el primer de les activitats que es faran durant un any. Ens va fer una xerrada del què significa ser parròquia i com s’entronca amb els dos mil anys d’història del cristianisme i les experiències de les primeres comunitats.

El diumenge dia 12 de juny, el Sr. Bisbe Enrique Benavent va presidir una emotiva i participada celebració litúrgica i ens va encoratjar a ser misericordiosos, a tenir les portes obertes, a saber acollir les actuals realitats i a no perdre l’esperança.

Les diferents entitats parroquials  com Mans unides, Càrites, agrupació Montsianell, catequistes, animació musical, pas de DSC_1127setmana santa, … van fer les ofrenes de totes les activitats que fem a la parròquia.

Durant l’acció de gràcies els Sr. Bisbe va obsequiar als matrimonis que celebraven els 25 i 50 anys de casats un record d’aquest dia i també va lliurar a les col·laboradores més veteranes una rosa.

Va ser un dia de gran alegria i de retrobaments amb els diferents mossens que han estat a la nostra parròquia, Mn. Arín i Mn. Cristóbal.

Després tots vam gaudir d’un dinar de germanor al col·legi Sagrat Cor de les germanes carmelites. No hi va faltar tampoc una gran traca que Mn Toni Borràs, actual rector, va posar i així va finalitzar la festa del 50è aniversari.

Manel Espanya

Àlbum fotogràfic