54 joves de la catequesi de confirmació i dels grups de joves de les parròquies de Jesús i Maria, La Ràpita, Alcanar i St. Pere, de Benicarló, acompanyats dels monitors i dels mossens, hem viscut uns dies intensos de Campament. La convivència i la fraternitat han fet possible no enyorar els telèfons mòbils que s’havien quedat a casa. Els mateixos joves ho han valorat positivament.

Hem fet un recorregut per les diferents generacions de joves i les seves característiques (Baby boom; generació X; generació Y -mil·lennials-, generació Z) i ens hem retrobat amb les vestimentes, les pel·lícules, les cançons i els esdeveniments històrics que han marcat la nostra història.

Les paraules del Papa als joves en la seva Exhortació Apostòlica Crist viu han acompanyat les nostres pregàries i la reflexió sobre el que Jesús ofereix als joves i la celebració de l’Eucaristia, en el marc incomparable d’un pinar a la vora de la mar, ha posat el punt i final a aquest Campament que hem viscut des del dia 2 fins al 6 de juliol a Alcossebre.

Acció Catòlica General diòcesi de Tortosa
Sector de Joves