Del 10 al 12 de març, la parròquia de S. Pere d’Hospitalet de l’Infant va acollir el cap de setmana del Curs Alpha. Aquest curs s’està fent a la parròquia 20170310_173245_1489237723160_resizeddes del dia 20 de gener i dura deu setmanes. El Curs Alpha és una Introducció pràctica al cristianisme, que compta amb diferents sessions i té programat un cap de setmana dedicat a l’Esperit Sant (http://spain.alpha.org/)

Per ajudar-nos en aquesta tasca al grup parroquial, varem comptar amb l’ajuda inestimable del P. Olivier Bagnaud, un capellà suís que viu a Itàlia i que forma part de la Comunitat Koinonia S. Joan Baptista, una associació de fidels que pertany a l’Església Catòlica i està dedicada a l’evangelització (http://www.koinoniagb.org/es/).

La seva presència va servir per aprofundir el tema de l’Esperit Sant: qui és, com actua, com podem omplir-nos d’Ell i com podem viure la vida al màxim.

20170311_124616_1489237712726_resizedLa trobada va començar el divendres amb la xerrada inicial i va continuar amb l’Eucaristia i l’adoració eucarística. Dissabte va ser el dia més complet, amb la xerrada matinal i el treball en grups petits. Per la tarda, va tenir lloc la xerrada sobre com hom pot omplir-se de l’Esperit Sant i la imposició de mans, un dels moments més intensos del cap de setmana. Diumenge es va fer la última xerrada i la posada en comú final, abans de participar de la missa parroquial, al final de la qual varem tenir dos bonics testimonis de part dels participants.

El Curs Alpha s’emmarca dins del treball de Renovació Parroquial que s’està duent a terme a la parròquia.

Esperem que l’experiència ens serveixi per organitzar més i millor els propers cursos

Mn. Jordi Salvadó